perjantaina, heinäkuuta 21, 2006

pakkaus reggae-oke

Moxin WW-kamat
Monen muun wenewiolistin tavaramäärä on varmaankin omaani suurempi, mutta meikäläinen saa minimoitua tavaransa, kiitos viimevuosien investointien laadukaaseen välineistöön.

Ensinnäkin jo useamman vuoden vanhat purjehdusasumme käyvät kätevästi sekä erinomaisesta sadeasusta, että kylmän sään varustuksesta. Ja takin kanssa kehtaa kävellä tarvittaessa kaupungillakin. Tosin pelkästään WeneWiolia varten ei moista asua kannata hankkia, hintansa takia.

Viime vuonna investoimme vedenpitäviin "merimiessäkkeihin" (Ortlieb). Yhdet selässäkannettavat kummallekin ja vielä yksi teltalle ja makuupusseille. Nyt on ylenpalttinen rapistelu (vesisuojaus) historiaa.

Tämän kevään Caminon kävelyä varten ostimme kunnon vaelluslenkkarit, -sukat, sekä urheilukäyttöön tarkoitetut lyhyt- ja pitkähihaiset paidat. Nämä kaikki on kevyitä, pieneen tilaan meneviä, nopeasti kuivuvia ja sekä kylmän, että lämpimän sään varusteita. Eipä siis ole tarvetta erillisille vaatteille. Ja vaihtovaatteita mulla on aina ollut vähän :)

Kuvasta puuttuvat vielä WW-huppari (joka saadaan vasta paikan päällä Taipalesaaressa), venekartat (kipparin jobi), sekä yksi päälle tuleva vaatekerta pitkine housuineen. Niin ja se valkoinen (kangas-)kassi keskellä on meidän kummankin ruokailuvälineet.

...mitä mitä mitä ihmettä?! Onko kuvan ulkopuolella vipeltävä harmaa vauhti-ihme todellakin espressopannu, menossa kovaa kohti merimiessäkkiä? Vastauksen tietänee vasta matkalla...

Ei kommentteja: