maanantaina, kesäkuuta 26, 2006

Kuin Suomen suvessa

Galicia poikkeaa ilmastoltaan ja kasvustoltaan muusta Espanjasta. Muualla asuville espanjalaisille varmaan outo juttu, mutta meille suomalaisille niin kovin tuttua. Heinäkuun lämpötila liikkuu 12-22 asteessa. Sadetta tulee keskimäärin joka kolmas päivä. Täällä onkin sanonta: "toivo aurinkoa ja varaudu sateeseen". Kävelyn kannalta sää on oikeastaan ihanteellinen. Olemme vielä säästyneet sateelta. Lämpötila on juuri 20 asteen paremmalla puolella ja on melko pilvistä. Hyvin matka taittuu. Juuri ohitimme kilometritolpan, joka sanoi että on 86km jäljellä Santiagoon.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Katjalle ja Moxille:

Iiih, nyt jännittää. Se on niin lähellä. Se loppu.

Olen pantannut näiden merkintöjen lukua. Tänään taas piii-iitkästä aikaa aukaisin bloginne. Tämä on todellista viihdettä ;-)Ahmien lueskelin kaikki tarinat.Ihanaa, että olette jaksaneet kertoa jännittävällä tavalla päivien kulusta. Muiden viestit tekevät tästä vieläkin parempaa draamaa. Kuvat ovat olleet todellista herkkua haisevassa toimistossa ahertavalle projektityöläiselle.

Röyhkeästi uskaltaudun toivomaan, että kuulisin tunnelmat myös "maailman lopun" jälkeisestä kotiin paluusta... tämä on varmaan sen meissä jokaisessa asuvan pienen sosiaalipornoilijan toive.

Täällä kotomaassa alkaa ympärillä näkyä pelottavan rentoja ihmisiä. Lomakausi aluillaan ja me muutamat, jotka nyherrämme töissä, emme enää jaksa niin suomalaisen niposti pinnistellä. Nyt vielä ahdistaa tekemättömät työt: laiskottelu ja saamattomuus aiheuttavat jo mielenterveydellisiä ongelmia. Tämän hetkiset tuotokset ovat todella noloja. Miksi kaikki haluavat projektinsa valmiiksi ennen loman alkua??? AAARGH! Loman alkuun on enää 10 päivää. Tuntuu, että kunhan siihen päästään, niin loman jälkeistä elämää ei ole, on vain loputon kesä.

Oletteko te loputtomassa tunnelmassa, vai joko olette sen ylittäneet?

Nautinnollista kipittelyä,
halausten kera
Tiina