maanantaina, kesäkuuta 19, 2006

Tyhjyydestä ylöspäin

IMGP5783

Mesetan tasaisuus on todella tyhjää pitkänpäälle. Huomasin sen vasta kun pääsimme pois ylängöltä kohti Cordillera Cantábrica vuoristoa. Monet asiat toistavat itseään aivan kun ne olisi saanut vaikutteita ympäristöstä: ruoat ovat kaikki tasaisen ylirasvaisia, kulttuurinähtävyydet monesti ylimainostettuja, käveleminen tuntuu arkiselta puurtamiselta, peregrinojen tutut kivirakennelmat ja kirjoitelmat puuttuvat, ihmiset sulkeutuvat itseensä kuin suurissa kaupungeissa, samalla uusia peregrinoja liittyy kävelijöiden joukkoon yhä enemmän hamuamaan kohti Santiagoa. Tyhjyys antaa toki tilaa sille mikä sitä tarvitseekin, mutta kyllä siihen yksitoikkoisena kyllästyykin. Vuoriston moniulotteisuus, arvaamattomuus ja haasteet ovat todella tervetulleita! Huomenna kapuamme taas ylöspäin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olettepas te jo kävelleet ihan hurjasti! Tervetuloa vaan trithlon kisoihin kun palaatte...tehän ootte ihan huioppukuntoisia:)!

Täällä kotimaassa helle sen kuin vain jatkuu. Akseli on ihastunut polskimaan uimarannalla ja takapihan uima-altaassaan. Henrin loma alkaa 3 päivän päästä, ihanaa! Ja hieman yli viikon päästä suuntaamme lähemmäksi teitä, pohjois Italiaan.

Musta meinaa tulla yrittäjä! Kerron enemmän kun palaatte. Näillä näkymin näyttää uhakaavasti siltä, että sanomme pian Good Buy Jyväskylä, Tampere here we come!

Mukavaa matkan jatkoa!
Lotsi